Autisme in je huwelijk

30/01/2019 (00:00)


In ieder huwelijk is weleens sprake van onbegrip, of zijn er spanningen. Maar als een van de partners een vorm van autisme heeft kunnen sommige, ogenschijnlijk normale, dingen erg lastig zijn. Hoe ga je om met de (soms grote) verschillen in communicatie, emoties, geloofsbeleving of intimiteit?

Begin 2019 organiseert Dit Koningskind een tweetal activiteiten speciaal voor mensen die te maken hebben met autisme in hun relatie. Op 30 januari start een gespreksgroep in Dronten voor partners van iemand met autisme en op 14 februari start een gespreksgroep in Kampen voor echtparen, waarvan een van de partners autisme heeft.

In 5 avonden komen verschillende thema’s aan bod. Zoals de invloed van autisme op je relatie, het gezins- en geloofsleven. De omgeving begrijpt de impact van autisme niet altijd. Daarom is het fijn om hierover te spreken met mensen die dat uit eigen ervaring wél precies begrijpen. Van elkaar leren, ervaringen delen en tips uitwisselen staan centraal.

Neem voor meer informatie contact op met regioconsulent Joke Leene via j.leene@ditkoningskind.nl of 06-13766764. Zij begeleidt beide groepen. Aanmelden kan via de agenda op www.ditkoningskind.nl. Je bent van harte welkom!

Dronten:

Gespreksgroep autisme Dronten


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
30/01/2019
00:00

Categorieën