Verder met twee websites

Sinds de Vogelbuurt in Emmeloord gebouwd werd, hebben de NGK en CGK in Emmeloord een gezamenlijke website gehad. Lange tijd was dat technisch goed te doen, maar de laatste jaren lukte het niet meer om dat ook in het adres naar voren te laten komen. Bovendien was het niet altijd duidelijk voor (nieuwe) bezoekers met wie ze te maken hadden. Daarom is de website gesplitst en gaan we nu samen verder, maar met twee websites (evenveel als we voorgangers en kerkgebouwen hebben).

Hierdoor zullen er wel dingen veranderen. Beide gemeenten zullen op hun voorpagina nadruk op de eigen activiteiten gaan leggen. Maar we zullen ook veelvuldig naar elkaar verwijzen. Het is immers zo dat een deel van onze gemeentelijke activiteiten samen met de gemeente van De Hoeksteen plaatsvinden. Het voelt trouwens wel raar om nu sites te splitsen, terwijl we juist ook graag laten zíen dat we als volgelingen van Jezus elkaar hoog hebben zitten.

Wanneer u even de weg kwijt bent, schroom dan niet om aan de bel te trekken bij één van de webmasters. En blijf elkaar heen-en-weer bezoeken, omdat webmasters nou eenmaal niet altijd op tijd te horen krijgen dat een activiteit van een ander het vermelden op de site meer dan waard is.