De Rank

Eerstvolgende dienst De Rank

Collectes zondag 28 februari

1e Collecte voor de kerk:
het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.

2e Collecte voor Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK):
het rekeningnummer van de diaconie is
NL48 RABO 0396 6191 93;
graag bij overboeking vermelden ‘SDOK’.

Onze broeders en zusters worden vervolgd. Ze lijden lichamelijk, geestelijk, emotioneel. De Bijbel roept ons op om te delen in hun lijden, bijvoorbeeld in Hebreeën 13 vers 3: “Denk aan de gevangenen alsof u zelf ook gevangen bent”. SDOK steunt vervolgde christenen en moedigt hen aan om trouw te blijven in hun geloof.

Ook geeft SDOK hen de hulp die zij nodig hebben. Met regelmaat hebben christenen te maken met mishandelingen en fysiek geweld. SDOK geeft medische hulp wanneer nodig. Soms komen christenen vanwege hun geloof in de gevangenis. Vaak lukt het hun gezin niet om rond te komen. SDOK steunt deze gezinnen financieel.

Ondersteunende documenten

I.v.m. de Corona-situatie is de insteek van komende diensten anders. Hieronder kunt u ondersteunende documenten voor deze diensten downloaden.
Of luister naar één van de eerder opgenomen diensten vanuit De Rank. Kies eerst de betreffende dienst en druk dan op het afspeelsymbool.

Agenda uitgelicht

Connect dienst
07
16:30 - 17:30
Connect dienst
Cursus Nieuwe Testament
11
20:00 - 21:30
Cursus Nieuwe Testament
Cursus Nieuwe Testament
25
20:00 - 21:30
Cursus Nieuwe Testament
Connect dienst
04
16:30 - 17:30
Connect dienst

Opnamen andere gebouwen

Soms houden we één van onze diensten in een ander gebouw, bijvoorbeeld omdat er meer mensen komen dan er in De Hoeksteen of De Rank passen. In die gevallen staan de opnamen niet in de opsomming hierboven. Daarom bieden we ze u hieronder aan. We zetten er ook opnamen neer van andere bijzondere gebeurtenissen, waarvan we u langer willen laten genieten dan in de lijst hierboven staat.

Bevestigings- en intrededienst van Bram Hofland, 5 februari 2017 (Nieuw Jeruzalemkerk)