De Rank

Eerstvolgende dienst De Rank

21-07 09:30 Kerkdienst NGK

Adres:
Abelenlaan 31, 8302 CS  EMMELOORD (route)

Livestream:
Alle diensten zijn ook te volgen via de livestream op ons YouTube kanaal ‘NGK de Rank’

Elke zondag houden we een dienst: meestal om 9:30 uur. De ochtenddiensten zijn gezinsdiensten, gericht op jong en oud. Er is doorgaans een crèche, kinderkring, en een kindernevendienst voor in elk geval de kinderen t/m groep 3 van de basisschool. De liturgie is divers en we zingen zowel onder begeleiding van piano of combo als onder begeleiding van het orgel.
Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en koffie/thee te drinken in de hal van de kerk.

Eens in de maand is er ’s middags om 16.30 uur een Connect-dienst, dit is in plaats van de reguliere avonddienst. De Connect-diensten zijn laagdrempelige diensten gericht op jongeren uit de hele polder om hen vertrouwd te maken met het evangelie. We zingen dan samen onder begeleiding van een band.

Er zijn geen eigen middag- of avonddiensten. De middag- of avonddiensten van de Hoeksteen zijn wel bij te wonen. Meer informatie hier te vinden: https://www.hoeksteenemmeloord.nl/

Ondersteunende documenten

Hieronder kunt u ondersteunende documenten voor sommige diensten downloaden.

Of luister naar één van de eerder opgenomen diensten vanuit De Rank. Kies eerst de betreffende dienst en druk dan op het afspeelsymbool.

Agenda uitgelicht

Kerkdienst NGK
21
09:30 - 11:00
Kerkdienst NGK
Kerkdienst NGK
28
09:30 - 11:00
Kerkdienst NGK
Kerkdienst NGK
04
09:30 - 11:00
Kerkdienst NGK
Connect dienst
04
16:30 - 17:30
Connect dienst

Opnamen andere gebouwen

Soms houden we één van onze diensten in een ander gebouw, bijvoorbeeld omdat er meer mensen komen dan er in De Hoeksteen of De Rank passen. In die gevallen staan de opnamen niet in de opsomming hierboven. Daarom bieden we ze u hieronder aan. We zetten er ook opnamen neer van andere bijzondere gebeurtenissen, waarvan we u langer willen laten genieten dan in de lijst hierboven staat.