Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de diensten op zondag.

Alle bezoekers aan de kerkdienst vanaf 13 jaar en ouder worden verzocht zich in te schrijven, dit kan per huishouden. Wilt u tevens aangeven met hoeveel mensen u in totaal komt (dus inclusief kinderen onder de 13 jaar).

Als u zich geregistreerd hebt, gaan we er vanuit dat u werkelijk de dienst bezoekt. Mocht u toch niet kunnen, dan graag een mailtje naar scribarank@gmail.com

U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Als het aantal van 30 bereikt is, krijgt u de vraag om u opnieuw te registreren voor de week erna. U kunt zich aanmelden tot zaterdagavond 18:00 uur, daarna wordt het aanmeldformulier bijgewerkt voor de zondag daarop.

Als gemeente hebben we afspraken gemaakt over het bezoek aan de kerk. Bijvoorbeeld dat je vanaf  9:15 uur de kerk in mag, er is een vaste looproute en je krijgt een plaats aangewezen. Zo zijn er nog meer afspraken, deze kunt u nalezen in het gebruiksplan op de website.

Het belangrijkste is dat je gezond bent als je de dienst bezoekt. Dat is ook zorg voor elkaar!

Het is verplicht een mondkapje te dragen bij het in- en uitgaan van de kerk en bij verplaatsing in het kerkgebouw. Als u zit, mag het mondkapje af.

Aanmelden bijwonen kerkdienst zondag 18 april