Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de ochtenddienst op zondag.

I.v.m. de aangekondigde lockdown op maandag 14 december is het tot 19 januari helaas niet mogelijk een kerkdienst bij te wonen. De eerstvolgende kerkdienst waarvoor u zich weer aan kan melden is zondag 24 januari. In week 3 van 2021 zal het aanmeldformulier hieronder weer beschikbaar zijn.

Alle bezoekers aan de kerkdienst vanaf 13 jaar en ouder worden verzocht zich in te schrijven, dit kan per huishouden. Wilt u tevens aangeven met hoeveel mensen u in totaal komt (dus inclusief kinderen onder de 13 jaar).

Als je je geregistreerd hebt, gaan we er vanuit dat je werkelijk de dienst bezoekt. Mocht je toch niet kunnen, dan graag een mailtje naar scribarank@gmail.com

U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Als het aantal van 30 bereikt is, krijgt u de vraag om u opnieuw te registreren voor de week erna. U kunt zich aanmelden tot zaterdagavond 18:00 uur, daarna wordt het aanmeldformulier bijgewerkt voor de zondag daarop.

Als gemeente hebben we afspraken gemaakt over het bezoek aan de kerk. Bijvoorbeeld dat je vanaf  9.15 uur de kerk in mag, er is een vaste looproute en je krijgt een plaats aangewezen. Zo zijn er nog meer afspraken, deze kunt u nalezen in het gebruiksplan op de website.

Het belangrijkste is dat je gezond bent als je de dienst bezoekt. Dat is ook zorg voor elkaar!

Gelet op het risico niveau van zeer ernstig is het vanaf heden verplicht een mondkapje te dragen bij het in- en uitgaan van de kerk en bij verplaatsing in het kerkgebouw. Als u zit, mag het mondkapje af.

LET OP:  De  ochtenddiensten worden in De Rank gehouden. Daarvoor kunt u zich via deze website aanmelden. De avonddiensten worden van sept. t/m dec. in De Hoeksteen gehouden (met uitzondering van zondagavond 13 sept.). Daarvoor kunt u zich aanmelden via de website van De Hoeksteen.

Aanmelden bijwonen kerkdienst zondagmorgen 20 december