Benefietdiner

08/06/2017 (17:30 - 20:30)


Mede namens Laura en ons thuisfront team (Klaas Quist, Willeke van Boven en Jelle Schenk) wil ik jullie van harte uitnodigen voor een benefietdiner op donderdag 8 juni a.s. De avond begint om 17.30 uur en de eindtijd zal rond 20.30 uur zijn. Een (luxe) driegangenmenu staat centraal, bereid en geserveerd door leerlingen van ROC Friese Poort in Sneek. De avond vindt dan ook plaats in het restaurant van de school t.o. het Antonius Ziekenhuis. Live muziek, een rondgang door de school en een toespraak van mijn collega Jan den Ouden zijn ook onderdelen van de avond.

Ik zou het persoonlijk heel gaaf vinden als ik velen van jullie daar mag ontmoeten. Het is voor mij een uitgelezen kans om wat meer te laten zien over mijn werk in de zending. Mocht je willen weten hoe het vorig jaar was, vraag dan maar eens aan bijvoorbeeld Frank van Boven, Marcel Lemsom, Wilfred Westerhof of Henk Blankestijn.

De brochure voor deze avond staat hieronder afgebeeld. Aanmelden voor de avond kan via het formulier op deze pagina, graag vóór 20 mei. De toegang is een vrij te bepalen gift.

Zegen gewenst, en een hartelijke groet,

Sido Wattel

Benefietdiner Sido voor OM

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
08/06/2017
17:30 - 20:30

Locatie
Restaurant ROC Friese Poort
Harste 4-6
8602 JX    Sneek

Categorieën