Cursus Man & Vader

24/03/2017 (20:00)


Op 24 maart gaat de cursus Man en Vader van start. In deze cursus gaan we op zoek naar vaderschap zoals God het heeft bedoeld. Overal om ons heen zien we een schreeuwende behoefte aan echt, stabiel vaderschap. En jij en ik gaan op weg om dit in ons leven te versterken vanuit Gods eigen liefdevolle vaderschap! Dit doen we door herstel te zoeken op drie gebieden:

  • Verdieping van onze huwelijksrelatie – door het principe van ‘verbond’
  • Groei in ons vaderschap – zodat er veiligheid en richting is in ons gezin
  • Herstel van geestelijk vaderschap – zodat door ons de gemeente Gods vaderliefde leert ervaren.

Deze cursus helpt ons hiermee op een diepgravende, constructieve manier. Het is als ‘schatgraven’; met name in het begin is het even zwaar werk. Maar wat we uiteindelijk zullen vinden is dan ook van onschatbare waarde: de persoonlijke openbaring van God als onze Vader, die ons helpt om een beeld van Hem te zijn, een echte vader, in ons gezin, onze gemeente, onze omgeving.

De cursus gaat uit van 7 lessen, maar omdat we het in een nieuw op te zetten groepsverband doen hebben we waarschijnlijk 3 extra avonden nodig. Dit geeft ons ook de ruimte om meer met elkaar te delen. Het materiaal voor de cursus is afkomstig van Derek Prince Nederland, en is via een afgeschermde website online toegankelijk.

Waarom op vrijdagavond? Het is voor de meesten van ons de enige avond die niet in beslag is genomen door vergaderingen, verenigingsleven of sport. Misschien is het wel jouw familie- of gezinsavond. Bedenk dan dat de cursus een investering is in je gezin, en dat de opgeofferde tijd en moeite zich zeker zullen terugbetalen.

De avonden zien er globaal als volgt uit:
19:45: Inloop
20:00: Opening
20:05: Start les op groot scherm
21:30: Uit elkaar in kleine groepjes (3-5 mannen) en kort de les bespreken en samen bidden.
Daarbij vooral aandacht voor de toepassingsvragen.
Wat wil je hiermee gaan doen? Hoe ging het met je voornemens van vorige week?
Samen bidden voor elkaar.
22:00: Afsluiting, wat te drinken en te snacken, maar mannen je kunt ook naar huis.

De kosten voor deelname zijn € 40,00 euro. Dit is inclusief toegang tot de online cursusomgeving, de handout van de cursus en het boek Man & Vader. De kosten mogen echter geen belemmering voor je zijn om de cursus te volgen. Is dat het geval, laat het mij dan weten!

Hopelijk geeft bovenstaande je genoeg informatie om een keuze te maken, en zien we elkaar op 24 maart in Pro Rege. Als je mee wilt doen kun je me een email sturen (richard.simmelink@gmail.com) en geef ik je de nodige info om jezelf aan te melden bij DPM.

Richard Simmelink
06 28 076 071
facebook.com/mannendagemmeloord


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/03/2017
20:00

Locatie
Pro Rege
Revelsant 86
8303 ZD    Emmeloord

Categorieën