Gebedsavond

18/01/2022 (19:00 - 20:00)


Week van gebed

Komende week is de internationale week van gebed. Christenen vanuit heel de wereld zullen nadenken en bidden rond het thema: Licht in het duister. Het materiaal is dit jaar voorbereid door christenen uit het Midden-Oosten. Als kleine, kwetsbare gemeenschap leven zij in een regio waar spanningen en gewelddadige conflicten aan de orde van de dag zijn en waar eenheid vaak ver te zoeken is. Toch mogen we geloven dat God hen, en ook ons allen, de weg wijst naar Zijn Licht, Jezus.

In Emmeloord zijn er elke werkdag digitale gebedsbijeenkomsten, om 19.00 uur. Dinsdag 18 januari zal het vanuit De Rank zijn, in een samenkomst waarin ds. Johan Duijster (PKN) en ds. Sjaak Biewenga samen voorgaan. Deze is te volgen via ons eigen livestreamkanaal.

Voorafgaand aan de week van gebed is er op 15 januari vanaf 20.00 uur een nationaal gebed. Aanleiding daarvoor is de aanhoudende coronacrisis en toenemende verdeeldheid in families, geloofsgemeenschappen en de samenleving. Meekijken en meebidden kan via www.nationaalgebed.nl


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
18/01/2022
19:00 - 20:00

Categorieën