Jeugdkerstnachtdienst

24/12/2022 (22:00 - 23:00)


Jeugdkerstnachtdienst: Door de duisternis

 

Soms moet het eerst heel donker worden om het Licht te kunnen zien. En daar maken we dit jaar ruimte voor tijdens de Jeugdkerstnachtdienst. Al die dingen die het zo donker maken in de wereld en ons leven: we kunnen ze niet negeren. Maar dwars door al die duisternis straalt Licht!

Voor iedereen die even stil durft te staan bij wat alles wat er aan de hand is, die het nodig heeft om een boodschap van Hoop te horen, voor wie op zoek is naar wat Licht: deze dienst is voor jou. Zodat ook je eigen licht weer iets feller mag gaan branden.

Deze dienst organiseren we samen met andere kerken namens de Raad van Kerken en wordt gehouden op zaterdag 24 december om 22:00 uur in de Nieuw Jeruzalemkerk. De dienst is mee te kijken via de livestream (kerkdienstgemist.nl), maar het is mooi als je de dienst in de kerk zelf komt meebeleven.

We collecteren voor het Leger des Heils en de onkosten (dit kan ook digitaal). Ds. Henk van Veldhuizen zal de dienst leiden en verschillende muzikanten en jongeren werken mee om er een indrukwekkende dienst van te maken.

 

Goed om te weten: een meer traditionelere Kerstnachtdienst van de Raad van Kerken vindt op hetzelfde moment plaats in de Pro Rege (Revelsant 86). Voor beide diensten geldt: weet dat je welkom bent!


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
24/12/2022
22:00 - 23:00

Categorieën