Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

26/04/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op drie manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga.

 

Collecte

Zondag 26 april is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Tear. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte bestemd voor het Corona Noodhulpfonds van Tear: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Tear’.

Via een groot netwerk van kerken geeft Tear voorlichting en medische hulp en zorgt men voor water en zeep in Bangladesh, Haïti, Ethiopië en Zimbabwe en vele andere landen.
Een grote corona-uitbraak zou desastreus zijn. Om dit virus het hoofd te bieden, is dringend veel geld nodig. Geef aan het Corona Noodhulpfonds, zodat we de meest kwetsbaren kunnen beschermen. Bekijk ook dit filmpje : https://tear.nl/corona.

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/04/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën


-->