Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

03/05/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op drie manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Schriftlezing: Johannes 21: 15-25

 

Collecte

Zondag 3 mei is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte is voor de Voedselbank. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Voedselbank NOP/Urk: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Voedselbank’.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedsel-overschotten aan hen geven?Dat is goed voor mens en milieu. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Helpt u ook mee?

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
03/05/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën