Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

07/06/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op drie manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Schriftlezing: 1 Korintiërs 12:7-11  &  1 Korintiërs 14:1

 

Collecte

Zondag 7 juni is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Open Doors. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Open Doors: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Open Doors’.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Men brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Ook verzorgt Open Doors trainingen en praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Met uw gebed –bijvoorbeeld in de Nacht van Gebed, zie hieronder- en uw gift kunt u geloof, hoop en liefde doorgeven aan vervolgde christenen. Bedankt voor uw gift!

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/06/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën