Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

14/06/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op drie manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Schriftlezing Galaten 5: 22-26

 

Doe mee met de quiz!
Aanstaande zondagmorgen 14 juni, aansluitend aan de kerkdienst, wordt er een leuke quiz gehouden! Deze gaat over allerlei onderwerpen zoals cultuur, geografie, film, eten en drinken en nog veel meer. De quiz is gemaakt voor alle leeftijden, dus iedereen kan meedoen. Je kunt meedoen via de livestream. Vooraf zal Jacoline uitleggen hoe er meegedaan kan worden. Er is in elk geval een apparaat nodig om de livestream op te kijken en nog een apparaat (mobiel, tablet o.i.d.) voor het invoeren van de antwoorden. Er zijn leuke prijsjes te winnen voor de top 3, dus laat de livestream aanstaande zondag aan en doe mee met de quiz!

 

Collecte

Zondag 14 juni is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Trans World Radio. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Trans World Radio: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Trans World Radio’.

Trans World Radio wil mensen in alle landen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Trans World Radio maakt wereldwijd gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders.

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/06/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën