Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

Wanneer

14/06/2020    
19:00 - 20:00

Waar

De Rank
Abelenlaan 31, Emmeloord, 8302 CT

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op drie manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. A.C. van der Wekken uit Dokkum. Schriftlezing Esther 7

 

Collecte

Zondag 14 juni is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Trans World Radio. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Trans World Radio: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Trans World Radio’.

Trans World Radio wil mensen in alle landen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Trans World Radio maakt wereldwijd gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders.

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.