TUA dag over ‘vergeving’

23/11/2018 (14:15 - 20:30)


Op D.V. vrijdagmiddagmiddag en -avond 23 november houdt de Theologische Universiteit Apeldoorn haar jaarlijkse TUA-dag. Thema dit jaar is ‘vergeving’. De TUA-dag is bedoeld voor alle belangstellenden uit de brede achterban. Ieder die zich betrokken voelt bij de TUA, is welkom.

Belangrijke ingrediënten van de dag zijn verdieping (lezingen en workshops) en ontmoeting (in de pauze en tijdens de maaltijd). Er zijn lezingen en workshops door docenten en hoogleraren van de TUA. Tussendoor kunt u genieten van een (eenvoudige) maaltijd, die u door de TUA wordt aangeboden.

Onderwerpen die u kunt verwachten: vergeving in het boek Jeremia, het verzoendeksel als hart van de vergeving, de prediking als sleutel van het hemelrijk, vergeving in film en literatuur, vergeving in de christelijke opvoeding, Luther over vergeving van zonden, vergeving en genoegdoening, vergeving in een genadeloze cultuur.

23 november 2018 TUA-dag over ‘vergeving’

U bent van harte welkom om het programma (of een deel ervan) en de maaltijd bij te wonen! Graag ontvangen we vooraf uw aanmelding i.v.m. de catering en verdere organisatie van deze dag. Opgeven kan via het aanmeldformulier in de agenda op www.tua.nl of door uw gegevens te mailen naar registration@tua.nl, of belt u naar 055-577 5705. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Studenten en medewerkers hopen op uw komst!

TUA Gebouw Apeldoorn


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23/11/2018
14:15 - 20:30

Locatie
Theologische Universiteit Apeldoorn
Wilhelminapark 4
7316 BT    Apeldoorn

Categorieën