Kerkdienst Hemelvaartsdag

13/05/2021 (09:30 - 10:30)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Efeziërs 4: 1-13

 

Collecte

Donderdag 13 mei is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Mensenkinderen. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Mensenkinderen: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘St. Mensenkinderen’.

Corona, geen werk, geen vaccin, geen bijstand van de overheid, stijgende voedsel– en energieprijzen. Voor veel gezinnen op het platteland van Albanië, Armenië en Moldavië blijven de problemen zich maar opstapelen. In het verleden trokken vaders met hun zonen naar het buitenland om daar geld te verdienen. Maar door corona is er in het buitenland geen werk meer en dus hebben deze gezinnen geen inkomsten. Mensenkinderen biedt deze gezinnen de helpende hand met een goedkope en doeltreffende oplossing voor het voedselprobleem waar arme gezinnen mee worstelen: we geven hen een veld-vol-voedsel-pakket. Dit pakket bevat verschillende groentezaden en pootaardappels. Hiermee kunnen de gezinnen hun eigen voedsel verbouwen. Van de opbrengst kan een gezin met vier kinderen meer dan een jaar leven! Help mee dit project tot een succes te maken!

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/05/2021
09:30 - 10:30

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord

Categorieën