Kerknaam De Hoeksteen
Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

Wanneer

13/06/2021    
19:00 - 20:00

Waar

De Hoeksteen
Nagelerstraat 2, Emmeloord, 8301 XE

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. M. van Gurp uit Zalk. Bijbellezing 1 Korintiërs 3: 1-9

 

Collecte

Zondag 13 juni is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Voedselbank Noordoostpolder. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Voedselbank Noordoostpolder: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Voedselbank NOP’.

Voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan mensen in Nederland die het tijdelijk zelf niet redden. Een ander doel is het voorkomen van verspilling van goed voedsel. Er wordt
uitsluitend gewerkt met vrijwilligers. Het voedsel wordt door anderen gedoneerd en wordt zo eerlijk mogelijk verdeeld. De Voedselbank is neutraal en onafhankelijk.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.