Kerknaam De Hoeksteen

Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

11/07/2021 (19:00 - 20:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. M.H.T. Biewenga uit Hasselt. Bijbellezing Efeziërs 3: 14-21

 

Collecte

Zondag 11 juli is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Present Noordoostpolder. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Present Noordoostpolder: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘St. Present NOP‘.

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn. Present wil een beweging op gang brengen in de Noordoostpolder, waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.
Voor groepen organiseert Present sociale projecten (koken voor dak- en thuislozen, het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een beperking) en praktische projecten (helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning of tuin).

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11/07/2021
19:00 - 20:00

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord

Categorieën