Kerknaam De Hoeksteen

Kerkdienst NGK + CGK

01/08/2021 (19:00 - 20:00)


In deze dienst gaat voor ds. Bram Hofland. Bijbellezing Johannes 17: 1-5

 

Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

 

Collecte

Zondag 1 augustus is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor pastoraal-diaconaal centrum ‘De Herberg’. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor pastoraal-diaconaal centrum ‘De Herberg’: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘De Herberg’.

Pastoraal Centrum ‘De Herberg’ in Oosterbeek wil fungeren als een verlengstuk van het pastorale/diaconale werk dat in de gemeente plaatsvindt. De liefde van Christus wordt hier vertaald in gesprekken, bijbelbesprekingen, aandacht van stafleden en vrijwilligers, ontspanning en cursussen. Dit huis, op het landgoed De Pietersberg in Oosterbeek, is geen therapeutisch centrum, maar een plaats om tot rust te komen. Daardoor worden gasten geholpen om het evenwicht in het leven en zicht op Hem te (her)vinden. Zie https://pdcdeherberg.nl.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/08/2021
19:00 - 20:00

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord

Categorieën