Kerknaam De Hoeksteen
Kerkdienst NGK + CGK

Wanneer

15/08/2021    
19:00 - 20:00

Waar

De Hoeksteen
Nagelerstraat 2, Emmeloord, 8301 XE

Evenement type

Kaart wordt geladen...

In deze dienst gaat voor ds. M. van Gurp uit Zalk. Bijbellezing Psalm 34. In deze dienst vieren we Heilig Avondmaal. Als u thuis een dienst volgt, nodigen we u uit om met brood en wijn het Avondmaal met ons mee te vieren.

 

Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

 

Collecte

Zondag 15 augustus is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Red een kind. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Red een kind: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Red een kind’.

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Red een Kind wil dat kinderen gezond en veilig opgroeien en kansen krijgen voor de toekomst. Door onze gemeente worden 8 kinderen financieel ondersteund. Helpt u mee? Bedankt voor uw gift!

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.