Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

17/01/2021 (19:00 - 20:30)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. Bram Hofland. Bijbellezing Openbaring 20: 11-15  /  Romeinen 5: 1-9  /  Matt. 11: 20-22

 

Collecte

Zondag 17 januari is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Present Noordoostpolder. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Present Noordoostpolder: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Present NOP’.

Stichting Present gelooft dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil de schakel zijn tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.
Present organiseert en begeleidt: sociale projecten voor groepen: koken voor dak- en thuislozen, het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een beperking of koffiedrinken met eenzame ouderen; praktische projecten voor groepen: helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning of het opknappen van een tuin.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/01/2021
19:00 - 20:30

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën