Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

Wanneer

24/01/2021    
19:00 - 20:30

Waar

De Rank
Abelenlaan 31, Emmeloord, 8302 CT

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Lucas 15: 11-32

 

Collecte

Zondag 24 januari is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Bootvluchteling. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Bootvluchteling: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘St. Bootvluchteling’.

Het medische team van Stichting Bootvluchteling verleent (nood)zorg in het kamp op Lesbos. Toegang tot medische hulp is een mensenrecht. Wij zien het als onze medemenselijke plicht om vanuit onze expertise in deze behoefte te voorzien. Ons psychosociale team biedt onderwijs en activiteiten gericht op de mentale gezondheid van mensen op de vlucht. Wij zién mensen en komen dichtbij. Zo draagt onze hulp bij aan menswaardigheid.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.