Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

14/02/2021 (19:00 - 20:30)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. Bram Hofland. Bijbellezing Openbaring 19: 11-21  &  Lucas 22: 31-32

 

Collecte

Zondag 14 februari is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Evangelie & Moslims. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Evangelie & Moslims: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Evangelie & Moslims’.

De laatste paar jaar staan veel moslims open voor het evangelie. Stichting Evangelie & Moslims helpt kerken en christenen om moslims die daarvoor open staan uit te nodigen om kennis te maken met het evangelie. Ook organiseren ze samenkomsten en weekenden voor belangstellende moslims en voor hen die al gedoopt zijn, maar verder willen groeien in het geloof. Medewerkers van de stichting spreken de talen van een heel aantal asielzoekers en migranten en kennen hun cultuur. De stichting is geheel afhankelijk van giften vanuit de kerken.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/02/2021
19:00 - 20:30

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


-->