Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

28/03/2021 (19:00 - 20:30)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst, waarin we het heilig Avondmaal vieren, gaat voor ds. C. J. van der Boogert uit Elburg. Bijbellezing Exodus 12 : 1 – 15

 

Collecte

Zondag 28 maart is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Stichting Vrienden van De Hoop. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Stichting Vrienden van De Hoop: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Vrienden van De Hoop’.

De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen die niet meer weten hoe ze verder moeten, door verslaving of psychische problemen, krijgen bij De Hoop uitzicht op een nieuw bestaan. Voor veel van het werk is De Hoop afhankelijk van giften, zoals de christelijke onderdelen van het werk. Dankzij uw betrokkenheid kan De Hoop zich blijven inzetten voor mensen die dit hard nodig hebben. Dank u wel!
Meer weten? Kijk op vriendenvandehoop.nl.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/03/2021
19:00 - 20:30

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.

 

-->