Kerkdienst NGK (Startzondag)

20/09/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Jeremia 32: 1-2  /  6-15  /  42-44

Na de dienst van zondagmorgen 20 september willen we elkaar buiten op het grasveld ontmoeten en met een kop koffie bijpraten. Neem als u dat wilt een stoel of kleedje mee. De kinderen kunnen eventueel een voetbal of spelletje meenemen. We gaan ook enkele liederen zingen met elkaar en sluiten de morgen af met een lunch (zelf meenemen). Als u zich aangemeld hebt voor de kerkdienst, kunt u ook de buiten-activiteit bijwonen. U kunt zich niet meer aanmelden voor alléén de buiten-activiteit.

Collecte

Zondag 20 september is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor ‘Stichting Red een Kind’. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor ‘Stichting Red een Kind’: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Red een Kind’.

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20/09/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën