Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

25/10/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. W. Louwerse uit Apeldoorn. Bijbellezing Prediker 4: 7–12

 

Collecte

Zondag 25 oktober is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Nederlands Bijbelgenootschap. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Nederlands Bijbelgenootschap: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Nederlands Bijbelgenootschap’.

Van de NBV tot een eerste Bijbelvertaling voor Angola. En van debijbel.nl tot Bijbel Basics en de app Mijn Bijbel. Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij.
Kerndoelen van het NBG: de Bijbel vertalen, de Bijbel beschikbaar stellen en betrokkenheid bij de Bijbel vergroten. Eén van de activiteiten is het Bijbelleesrooster; in de bijlage ontvangt u het rooster voor november. Hartelijk dank voor uw bijdrage aan dit werk!

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/10/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën