Kerkdienst NGK (Gemeentezondag)

08/11/2020 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

Deze zondag is het Gemeentezondag. In deze dienst gaat voor ds. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Lucas 2: 41-52

 

Collecte

Zondag 8 november is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor ZOA. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor ZOA: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘ZOA’.

“We zijn er voor onze naasten in nood, die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek.
We zijn er voor vluchtelingen die alles kwijt zijn, en daarbij ook de moed dreigen te verliezen. We helpen mensen weer op de been, zorgen voor eten, een deken of een tent. We blijven trouw tijdens de wederopbouw, totdat mensen zichzelf weer kunnen redden.”

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
08/11/2020
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën