Doopdienst NGK (aangepaste dienst)

10/01/2021 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze doopdienst gaat voor ds. Sjaak Biewenga. Bijbellezing 2 Korintiërs 1: 19-22

 

Collecte

Zondag 10 januari is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Athletes in Action. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Athletes in Action: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Athletes in Action’.

De missie van Athletes in action is: door sport Nederland bereiken met het evangelie. Zoals toegewijde sporters volledig gaan voor goud, zo richten wij ons vol op de boodschap van Gods liefde. Door Jezus ervaren wij die liefde en willen we die liefde delen met iedereen die we tegenkomen. Wij worden gedreven door een passie voor sport, een passie voor Jezus en een passie voor mensen. We geloven dat sport mensen met elkaar verbindt. En we geloven dat de principes van sport veel leren over het leven en over God. We zien dat samen sporten en vertellen over Jezus impact heeft op levens van jongeren en van sporters. Dat noemen wij evangelie: goed nieuws!

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
10/01/2021
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën