Kerkdienst NGK (aangepaste dienst)

21/03/2021 (09:30 - 11:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Lucas 4:42-44, 5:15-16, 6:12-16

 

Gemeentezondag – Jaarthema-dienst

Komende zondag zou het normaal gesproken gemeentezondag zijn. Nu gaat dat deze keer niet door, maar er is wel een dienst over het jaarthema: ‘Geloven vanuit huis’.
Deze keer zal het gaan over het voeden van je eigen geloof, door het houden van stille tijd. Om toch een beetje het ‘gemeentezondag-gevoel’ te hebben, zal er tijdens de dienst een digitaal quizje zijn over het thema. Dus houd je telefoon bij de hand, want die heb je nodig.
Daarnaast heb ik als verwerking van het thema een boekje gemaakt waar je ook thuis mee aan de slag kunt. Dit boekje wordt als bijlage bij de nieuwsbrief meegestuurd, en is tevens hieronder te downloaden. Ik hoop dat het je/u mag helpen in het bouwen en onderhouden van je eigen relatie met God.

Sjaak Biewenga

 

Collecte

Zondag 21 maart is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Operatie Mobilisatie. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Operatie Mobilisatie: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Operatie Mobilisatie’.

Ruim drie miljard mensen hebben weinig tot geen kans ooit het goede nieuws van Jezus te horen. Operatie Mobilisatie wil dat iedereen dit goede nieuws zal horen. We geloven dat dit haalbaar is als er voor iedereen een community van volgelingen van Jezus in de buurt is. Een community waar mensen kunnen horen over Jezus, kunnen zien en leren hoe je als volgeling van Hem kunt leven en hoe je anderen over Hem vertelt. OM in Nederland werkt in alles wat we doen actief mee aan het tot stand brengen van deze communities.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/03/2021
09:30 - 11:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


-->