Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

30/08/2020 (19:00 - 20:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Matteüs 20:1-16

 

Collecte

Zondag 30 augustus is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor World Vision. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor World Vision: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘World Vision’.

World Vision is een ontwikkelingshulporganisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor ieder kind. World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn, onderwijs krijgen
en opgroeien in een veilige leefomgeving. World Vision luistert naar kinderen en pakt de oorzaken van onrecht en armoede aan. Samen met de familie en omgeving wordt gewerkt aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is. Die hulp kan niet zonder uw steun. Geeft u een gift?

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30/08/2020
19:00 - 20:00

Locatie
De Rank
Abelenlaan 31
8302 CT    Emmeloord

Categorieën