Kerknaam De Hoeksteen

Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

18/10/2020 (19:00 - 20:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze belijdenisdienst gaat voor drs. Sjaak Biewenga. Bijbellezing Matteüs 6:19-21

 

Collecte

Zondag 18 oktober is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Operatie Mobilisatie. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Operatie Mobilisatie: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Operatie Mobilisatie’.

Ruim drie miljard mensen hebben weinig tot geen kans om ooit het goede nieuws van Jezus te horen. Operatie Mobilisatie wil dat iedereen dit goede nieuws hoort. OM gelooft dat dit haalbaar is, als er voor iedereen een community van volgelingen van Jezus in de buurt is. OM in Nederland werkt actief mee aan het tot stand brengen van deze communities.

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18/10/2020
19:00 - 20:00

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord

Categorieën