Kerknaam De Hoeksteen

Kerkdienst NGK + CGK (aangepaste dienst)

15/11/2020 (19:00 - 20:00)


Dienst live te volgen via livestream

I.v.m. de Corona-situatie kunnen we helaas niet met z’n allen naar de kerk komen om elkaar te ontmoeten en de kerkdienst bij te wonen. Gelukkig hebben we tegenwoordig techniek en middelen tot onze beschikking waardoor we toch de kerkdienst kunnen ervaren, al is het op een andere manier.

U kunt de kerkdienst op een aantal manieren bekijken/beluisteren:

In deze dienst gaat voor ds. A.C. vd Wekken uit Dokkum. Bijbellezing Esther 9 en 10

 

Collecte

Zondag 15 november is de eerste collecte voor de kerk en de tweede collecte voor Melodica. U kunt uw collectegift overmaken op de rekeningnummers van de kerk of de diaconie (met vermelding van het doel).

  • 1e Collecte voor de kerk: Het rekeningnummer van de kerk is NL75 RABO 0396 6208 41.
  • 2e Collecte voor Melodica: Het rekeningnummer van de diaconie is: NL48 RABO 0396 6191 93. Graag overmaken met de omschrijving ‘Melodica’.

Melodica is een orkest voor mensen met een verstandelijke beperking in de Noordoostpolderen op Urk. Het orkest bestaat uit maximaal 40 leden, die allen spelen op keyboards. Het orkest speelt vierstemmige muziek en maakt gebruik van kleurenstickers, die geplakt zijn onder de noten op de muziek en op de toetsen van het keyboard. Elk lid van Melodica speelt zelf.

 

De diaconie constateert dat de collecte-inkomsten achterblijven bij wat we gewend zijn. Dat is best begrijpelijk, het is ook iets meer werk dan een bonnetje in de collectezak doen. Maar we willen u dringend vragen om in deze digitale periode toch uw gaven te blijven geven.

 

Ondersteunende documenten

Om de dienst zo optimaal mogelijk te ervaren kunt u hieronder ondersteunende documenten voor deze dienst downloaden.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/11/2020
19:00 - 20:00

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord

Categorieën