Activiteiten Hart voor Kerst

Kerstpuzzeltocht & Actie Kerstpakketten (meer…)

Lockdown 15 december t/m 19 januari

Lieve gemeenteleden, Vandaag (15 december) heeft het moderamen een paar keer overleg gehad en ook contact gehad met de andere leden van de werkgroep Kerk&Corona over de lockdown zoals die van kracht is in Nederland. Met veel pijn in het hart hebben we besloten om de kerkdiensten tot 19 januari 2021 geen doorgang te laten vinden. Daarmee volgen we ook ons kerk & corona dashboard, waarin is afgesproken dat bij een lockdown-situatie de kerkelijke activiteiten online plaatsvinden. Voor de één (meer…)

Actie Kerstpakketten

Stel een persoonlijk kerstpakket samen voor iemand in de Noordoostpolder die het hard nodig heeft! Ga naar www.hartvoorkerst.nl (meer…)

Sjaak Biewenga nieuwe predikant NGK De Rank Emmeloord

De gemeente van de Rank heeft op dinsdag 29 september een beroep uitgebracht op drs. Sjaak (J.H.) Biewenga om predikant te worden van de Nederlands Gereformeerde Kerk de Rank. Hij heeft laten weten dit beroep van harte aan te nemen. Sjaak Biewenga (29 jaar) heeft niet lang na hoeven denken over dit beroep. Ruim twee jaar was hij predikant in opleiding bij de Rank. Dat was een mooie periode om zich verder te verdiepen in het ambt en kennis te (meer…)

Gezocht: technicus en presentator voor radio-uitzendingen

Voor de uitzendingen van De Rank op de lokale radio (1x per twee maanden op zondagmorgen van 9 tot 12) zijn we dringend op zoek naar een technicus. Daan van der Horst heeft de afgelopen jaren de techniek verzorgd, maar door drukke werkzaamheden gaat hij er nu mee stoppen. Daan, bedankt voor je inzet! Op dit moment hebben we dus geen technicus en kunnen we geen uitzending verzorgen! Verder zoeken we een tweede presentator. Rita Vinke is al vele jaren (meer…)

Impressie eerste live stream kerkdienst

Zondagmorgen 22 maart vond, genoodzaakt vanwege de corona-situatie, de eerste kerkdienst plaats die live meegekeken kon worden. Voor iedereen was dit even spannend, maar met 120 views tijdens de kerkdienst bleek het een succes! Komende diensten zal de kerkdienst op dezelfde manier plaatsvinden. Klik hier om de live stream te volgen. Hieronder een impressie van de live stream van zondagmorgen 22 maart: (meer…)