Alpha Cursus Maaltijd

Alpha Cursus najaar

In het najaar van 2017 wordt opnieuw een Alpha Cursus voor volwassenen georganiseerd. Aan deze reeks van 13 avonden en een weekend kan je gratis meedoen, wanneer je wilt leren ontdekken waar het in het Christelijk geloof over gaat. Dat is niet alleen voor mensen die niet geloven, maar óók voor wie dat al (lang) doet. Het is altijd goed om opnieuw na te denken waaróm jij gelooft. Mensen ervaren het in alle gevallen als een verdieping.

De cursus is zeker ook gezellig: om 18:45 uur genieten we samen van een warme maaltijd (dat is niet alleen lekker, het scheelt heel wat koken), daarna volgt een bondige toelichting op een onderwerp en praten we door in kleine groepen. Om 21:45 uur stoppen we – altijd. Omdat de gespreksgroepen steeds dezelfde zijn en worden geleid door iemand die erop let dat iedereen mee kan doen, ontstaat een hechte band. Je mag jezelf zijn en elke vraag is terecht.

Lees meer over de Alpha cursus op de Alpha pagina’s van deze website en meld je aan als je nu al weet dat je mee wilt doen.