Beleefmee brengt geloof en kerk dichtbij

LPB media lanceert een nieuw online mediakanaal: Beleefmee

LPB media, voorheen Luisterpost|Bralectah, lanceert het nieuwe online mediakanaal Beleefmee. Het kanaal brengt geloof en kerk dichtbij mensen. Geen zoektocht meer door Google of bladeren door websites. U vindt inspirerende christelijke programma’s nu op één kanaal. Met dit mediakanaal willen we binden en verbinden. Zes categorieën op Beleefmee zorgen allen op een geheel eigen wijze dat u op een ontspannen manier verbonden wordt met geloof en kerk.

Zes categorieën

Beleefmee plaatst verschillende lezingen van sprekers. Maandelijks wordt dit aangevuld met interessant videomateriaal. En het is mogelijk concerten bij te wonen in eigen huiskamer en te genieten van muziek, koor en samenzang. Maar ook mooi zijn de ‘uitstapjes’ in de natuur, die door het nieuwe programma ‘Gaaf’ mee te beleven zijn. Presentator Arnold Lassche laat hierin zien hoe de natuur is geschapen door God. In het programma, ‘Denk eens mee’ brengen ouderen hun mening over christelijke thema’s naar buiten en delen dit met elkaar en de kijkers. De samenwerking met Neema, aanbieder van christelijke boeken, muziek en films, en ‘Weetwatjegelooft’ maakt het mogelijk om via Beleefmee elke maand een inspirerende, christelijke film en compacte videolessen te bekijken.

Bredere doelgroep

Al meer dan 50 jaar lang richten wij ons op ouderen en op mensen die om andere redenen minder aan kerkelijke activiteiten kunnen deelnemen. Nog steeds is dit een erg belangrijke groep voor LPB media. Door het ontvangen van cd’s en dvd’s van toespraken hebben zij nog steeds geloofsverdieping, ondanks dat het voor hen niet meer mogelijk is naar de kerk te gaan. Maar niet alleen voor deze doelgroep is geloofsverdieping belangrijk. Ook voor mensen die wel de mogelijkheid hebben naar de kerk te gaan is het fijn om daarnaast thuis met het geloof bezig te zijn.

Beleeft u het ook mee via www.beleefmee.nl?