ikzoekgod.nl

Een plek voor zoekers naar God

Op zoek naar God? Meer willen weten, maar misschien niet direct zin om daarvoor iemand in de kerk aan te spreken? Het kan ook on-line. Ikzoekgod.nl brengt je niet alleen informatie. Je kan ook in contact komen met iemand die je voor zo lang als je wilt begeleidt in jouw zoektocht. Niet om je overtuigen, maar om je te helpen.

De cursus ikzoekgod helpt je langs een aantal thema’s, maar biedt ook de ruimte om je eigen verhaal te vertellen en de vragen die je hebt te stellen. In principe gaat dat on-line, via de beveiligde website. Je krijgt iemand toegewezen die naar je luistert: je kent elkaars voornaam en je hoeft niet verder te gaan dan jij wilt. Het doel van de organisatie achter ikzoekgod.nl is om jou de liefde van God te leren kennen en dat kan op de manier die bij jou past.

Voor wie al gelooft is ikzoekgod.nl ook interessant. Je vindt er allerlei interessante blogs en verwijzingen waar je je door kan laten inspireren. Ook op Facebook is ikzoekgod.nl actief. Bezoek de pagina eens, ga ze volgen. Dan krijg je verschillende keren per dag leuke berichten, waar je wat mee kunt.