Gezocht: sportvrijwilligers!

Youth for Christ  organiseert samen met verschillende kerken een sportweek voor kinderen en jongeren in Emmeloord.
Een week lang gaan we elke middag en avond verschillende wijken in om te sporten met kinderen (’s middags) en jongeren (’s avonds.) Daarbij word je als sportvrijwilligers toegerust en uitgedaagd om je geloof te delen.
Ben je 16+, heb je zin in een intensieve week sport en spel? Wil je je geloof verdiepen en uitdragen? Wil je onderdeel zijn van een groep die je in korte tijd heel goed leert kennen en waar je vriendschappen sluit voor het leven? Ben je beschikbaar van 13 juli tot 22 juli?
Meld je dan aan voor de sportweek! (Ook als je niet sportief bent, ben je van harte welkom. Er zijn ook andere taken en verantwoordelijkheden)

Ter voorbereiding, om je geloof te verdiepen en je team te leren kennen ga je eerst van woensdag 13 tot zaterdag 16 juli naar de Schellerberg conferentie in Zwolle. Schellerberg Conferentie – Youth for Christ Zwolle (idloom.events) De sportweek zelf ben je dagelijks van ongeveer 11 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur bezig met toerusting, sport en spel.
Super intensief dus! Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning en wordt je compleet in de watten gelegd. Over eten, drinken, liefde en slapen hoef je je geen zorgen te maken.   Je slaapt met 1 à 2 teamleden in een gastgezin. Sowieso een leuke week voor de kinderen en jongeren die je ontmoet en een booster voor jouw geloofsleven.  Dus doe mee!

Kijk voor meer informatie op: https://heelal.yfc.nl/sportweek-2022/